Verhuur van
geluidsapparatuur

TexelTronic Audio heeft voor elke gelegenheid een geschikte oplossing.
We verhuren geluidssets voor bijvoorbeeld een trouwerij, bbq of presentatie.

Ook voor grotere evenementen bent u bij ons aan het goede adres. Er is geen situatie te klein of te groot, wij zorgen voor een goed eindresultaat zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het geluid.

Voor het huren van geluidsapparatuur of technici bent u bij ons aan het goede adres.

Verhuur

TexelTronic Audio heeft voor elke gelegenheid een geschikte oplossing.
Om een goed geluid te garanderen werken wij daarom met degelijke apparatuur dat snel is op te bouwen en goed te vervoeren.
Zo hebben wij verschillende geluidssets voor bijvoorbeeld een trouwerij, bbq, toespraak of presentatie. Omdat elke gelegenheid vraagt om een gepaste oplossing raden wij aan om met ons te overleggen zodat wij samen met u tot de beste mogenlijkheid kunnen komen. Wij staan u vakkundig te woord.
Ook voor grotere evenementen bent u bij ons aan het goede adres. Er is geen situatie te klein of te groot, we pakken alle mogelijkheden aan en zorgen voor een goed eindresultaat zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de geluidskwaliteit.
Nemen de festiviteiten binnen of buiten plaats? Ook voor deze situaties hebben wij passende apparatuur.
Voor het huren van geluidsapparatuur of technici bent u bij ons aan het goede adres.

Apparatuur

Wij werken voornamelijk met de bekende merken als:
Midas - Nexo - D&B - Carver - Shure - DBX - Focusrite - Neutrik - Allen & Heath - Sennheiser - Bose - ElectroVoice - AKG - Tasker - Klark Teknik - Soundcraft

Huurvoorwaarden

Onze huurvoorwaarden zijn hier te downloaden.