Verkoop van professionele geluidsapparatuur

Wilt u een complete speakerset bestellen voor bijvoorbeeld de band waar u in speelt? Heeft u een microfoon nodig voor een omroepinstallatie, of wilt u een nieuwe versterker met randapparatuur keurig ingebouwd in een flightcase op wielen? Wij geven advies op maat en bepalen samen met u wat de beste oplossing is voor elke situatie.

Installatiewerk

Professioneel installatiewerk op hoog niveau, een doordachte oplossing voor elke situatie. Na uw aankoop bij ons van professionele geluidsapparatuur en het maken van een installatieplan zorgen wij voor een secure installatie van de apparatuur zodat het goed te bedienen is en het onderhoud op eenvoudige wijze kan worden uitgevoerd. Voor bijvoorbeeld horeca gelegenheden is dit een ideale oplossing wanneer u geen affiniteit heeft met deze onderwerpen. Naast de installatie van apparatuur bieden wij ook service-contracten zodat wij zorgen voor het onderhoud zodat uw apparatuur in goede staat het werk blijft doen.


Akoestiekbehandeling

Bent u niet tevreden met de akoestiek van een ruimte waar u toch een goede afluistering nodig heeft? Wij maken samen met u een plan om de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Voorbeelden zijn het tactisch plaatsen van absorberende materialen op het plafond of aan de muur, op maat vervaardigen van mobiele absorberende of diffuus reflecterende panelen, plaatsen van basstraps in de hoeken waar lage frequenties blijven hangen.